top of page

Schuur materialen

Onze Schuursystemen zijn speciaal ontwikkeld voor de composieten sector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de verwerking van composieten zoals bijvoorbeeld bij windmolens, de vliegtuig- en automobielindustrie, in treinen en steeds vaker ook de meubelindustrie. We adviseren u hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.
 
Als specialist in uw vakgebied stelt u zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Advanced Plastics weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd.
 
Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht. Wel zo handig!
Voor meer informatie over onze schuursystemen in de composieten sector verwijzen wij u graag naar de Engelstalige Sia brochure Composites. Klik hiervoor op onderstaande link.
 
  
bottom of page