top of page

Composietmaterialen

ADVANCED PLASTICS BENELUX BV is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering / onderhoud van verwerkingsmachines, alsmede de distributie van grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie waar hoofdzakelijk composiet materialen worden toegepast.
        
Het overgrote deel van de producten is van specialistische aard. Deze worden dan ook betrokken bij gerenommeerde producenten over de gehele wereld, waar ADVANCED PLASTICS BENELUX BV reeds jarenlang relaties mee onderhoudt.  

ADVANCED PLASTICS BENELUX BV heeft een goede en vooraanstaande positie in een groot aantal markten, voornamelijk binnen de Benelux en Duitsland.

Teneinde de markten nog beter te kunnen bedienen wordt continu gewerkt aan uitbreiding van het productenpakket. Het streven is gericht op lange termijn relaties, zowel met onze leveranciers als met onze klanten.

Het snel en accuraat reageren op vragen van klanten staat centraal bij ADVANCED PLASTICS BENELUX BV.
In combinatie met het veelal direct uit voorraad kunnen leveren van de grondstoffen, maakt van ADVANCED PLASTICS BENELUX BV een gerespecteerd en betrouwbaar leverancier.

Door het zeer uitgebreide productenpakket biedt ADVANCED PLASTICS BENELUX BV de optie tot one-stop-shopping. Dit is voor u als afnemer zeer aantrekkelijk: Het laten aanleveren van alle grond-, hulpstoffen en gereedschappen door één leverancier. Deze service is eenvoudiger, sneller en bovenal goedkoper.

bottom of page