top of page

PVC & PET Schuim

Geslotencellig, gecrosslinked PVC-schuim. Het biedt een superieure sterkte / gewichtsverhouding voor alle samengestelde toepassingen.
Andere belangrijke kenmerken zijn uitstekende chemische weerstand, zeer lage waterabsorptie en uitstekende thermische isolatiecapaciteiten.
Het is compatibel met de meeste gangbare harssystemen, waaronder epoxy, polyester en vinylester.
PVC is verkrijgbaar in diverse afmetingen met alle standaard gesneden patronen.
GERECYCLEERDE THERMOPLASTISCHE KERN
  • 100% gerecycled productengamma op basis van PET
  • Bestand tegen hoge procestemperaturen
  • Uitstekende chemische weerstand
  • Goede hechting en mechanische eigenschappen
  • Recyclebaar
  • PET met lage harsopname
 
Ontwikkeld om te beantwoorden aan de groeiende behoefte aan structurele kernmaterialen met stabiele eigenschappen en verbeterde harsopnameprestaties.
Sterk aanpasbaar, recyclebaar, thermoplastisch kernmateriaal met een goede balans tussen mechanische eigenschappen, temperatuurbestendigheid, dichtheid en kosten voor een breed scala aan toepassingen en processen. Compatibel met een breed scala aan harssystemen, waaronder epoxy, vinylester, onverzadigde polyester en fenolharsen.
 
typische applicaties
Kan worden verwerkt bij hoge temperaturen, weerstaat hoge exothermen en biedt uitstekende chemische weerstand, goede hechting; als zeer consistent geëxtrudeerd schuim, is het ideaal voor windenergie, scheepvaart, industriële en transporttoepassingen.
 
Toepasselijke verwerkingstechnieken omvatten vacuüminfusie, prepreg en thermovormen.
Verkrijgbaar in een groot aantal diktes.
bottom of page